Πίνουμε cocktail στην υγειά των θαλασσών

Πίνουμε cocktail στην υγειά των θαλασσών

Message in a bottle
Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών: Πίνουμε cocktail στην υγειά των θαλασσών.

Message in a bottle

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών (8 Ιουνίου), το Mataroa Gin, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του brand, στηρίζει την περιβαλλοντική οργάνωση Ghost Diving Greece δημιουργώντας το “Message in a Bottle” project το οποίο περιλαμβάνει την πρόταση ενός Signature Cocktail εμπνευσμένο από τη δράση της οργάνωσης.
Η εκστρατεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη θαλάσσια ρύπανση.

Εννέα bar σε όλη την Ελλάδα, στηρίζουν την ενέργεια αυτή, σερβίροντας το κοκτέιλ για μια ολόκληρη εβδομάδα, από 8 ως 15 Ιουνίου 2023.

Για κάθε κοκτέιλ που θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της ενέργειας, το Mataroa θα κάνει δωρεά στη Ghost Diving Greece για τη συνέχιση του έργου της.

Τα μπαρ που συμμετέχουν είναι τα εξής:

“Στα 1800, ένα μπουκάλι στο βυθό της θάλασσας ήταν ένα εύρημα δυνητικά ρομαντικό. Σήμερα είναι ανησυχητικό, και δυστυχώς, δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των θαλασσών”, αναφέρει η Νόπη Ρωμανίδου, Sales & Marketing Director του Μataroa Gin.

“Το θαλάσσιο περιβάλλον βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε. Το μπουκάλι της εκστρατείας μεταφέρει μήνυμα αγωνίας από τα βάθη της θάλασσας για τις καταστροφικές συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στο οικοσύστημα.” είπε ο Νίκος Βαρδάκας, Συντονιστής της Ghost Diving Greece.

Φωτογραφίες © Thanos Chondros | Ghost Diving Greece

Μάθε περισσότερα εδώ

Share: